Bittans änglahem

Alla inlägg under augusti 2010

Av Britt-Marie Wass - 30 augusti 2010 19:39

  

En underbar ängel!


  

Och här kommer en till ängelbild!


  

En liten blinkande gullig ängel!


Ja här ser Ni några vackra änglar som jag hittat på hemsidan som står under mitt inlägg om "Ny bakgrundsbild med änglar".


Ja nu har det gått ett tag sen jag skrev här, dagarna bara går och jag var nu på återbesök hos min läkare förra måndagen och är nu fortfarande sjukskriven till den 9 januari. Jag fick även en kortisonspruta i armbågen som hjälpte bra och har nu därför haft lite uppehåll med datan. Jag har haft besvär med eksem nu sen i juli månad på mina underarmar och använt kortisonsalva som man köper på Apoteket som hjälpt dåligt. Men nu har jag fått en starkare salva av min läkare så nu hoppas jag att detta hjälper så jag inte behöver gå till någon hudläkare.  Ja nu börjar jag bli trött på alla sjukdomar som man får. Tänk om man kunde vakna en dag och inte ha någon värk någonstans men det blir väl aldrig när man har kronisk värk. Det är bara att gilla läget fast det är svårt en del dagar.


Nu skall jag se på TV:n snart och se på Fångarna på fortet som är väl så där bra tycker jag och efteråt på TimeOut som jag tycker är toppenbra.


Ha nu en bra fortsättning på veckan!


Bittan




Av Britt-Marie Wass - 18 augusti 2010 21:44

  

Här kommer ett foto på en vacker solnedgång som vi såg när vi var i Landskrona är från campingen där och man ser även lite av ön Ven. Fotot är taget den 1/8-10.


Ja nu är det länge sen jag var ute och bloggade igen förstår inte vad tiden tar vägen fast man inte gör så mycket här hemma.


Men idag åkte jag äntligen ut på en liten shoppingtur tillsammans med min väninna Berit och vi åkte till Skövde som ligger ca 4 mil härifrån Mariestad. Där har de ju mycket mera affärer än i lilla staden Mariestad. Ja där är det nästan för mycket affärer och särskilt när man inte orkar gå så mycket. Men det blev ändå inte så mycket köpt men jag köpte 2 långärmade tröjor till mig, en i plommonfärg och en i svart med broderat och dessa köpte jag i affären Cassels och man fick köpa dessa 2 för 299 kr som jag tyckte var ett bra pris. Det är så roligt med lite nytt alltid i kläder. Ja sen passade vi naturligtvis på och fika också och det blev en jättegod pariservåffla och en prinsessbakelse. Gott!  Ja det blev en lyckad eftermiddag vi hade tillsammans och sen när man kom hem var man så trött. Men först blev det att laga lite mat innan jag vilade och även sen har sett lite på TV:n men idag var det inte något bra program som jag ville se och ändå har vi massor av TV:e kanaler.

Ha nu en bra fortsättning på kvällen!

Många hälsningar från Britt-Marie  

Av Britt-Marie Wass - 3 augusti 2010 19:28

Nu har vi varit ute på en liten semesterresa tillsammans med våra barnbarn Daniel 17 år och Sebastian 15 år.

Vi åkte i lördags och första stoppet blev High Chaparall och så mycket folk det var där. Vi kom lagom till föreställningen Western Showen som började kl. 13.00

Det var en jättebra show med cowboys, hästar och skjutande. Den höll på ca 30 minuter och då tog vi en sväng och tittade in på Indianbyn och därefter gick vi runt och tittade där och åkte även ett tåg runt området. Efter några timmar hade barnbarnen tröttnat och vi tog då bilen till campingen i Värnamo som låg endast 2 mil från High Chapall. Stugan var bra och det var en lugn campingplats.

Nästa dag på söndagmorgonen åkte vi vidare på resan och då efter 20 mil så landade vi i Skåne i Löddeköpinge där vi träffade barnbarnens pappa och var tillsammans där. Det var 1 år sen vi såg vår son och barnbarnen fick äntligen träffa sin pappa efter 1 år. Efter vi varit där några timmar i Löddeköpinge så åkte vi till en stuga som vi hyrt och det var på Landskrona camping. Stugan där var toppen och vilken utsikt vi hade där med havet och vackra ön Ven. Så vackert och på kvällen gick solen ner så vackert där. Det var också en bra campingplats.

Nästa dag igår alltså måndag så åkte vi hem och det blev bil hela dagen från kl ½10-15.00 och då stannade vi också på vägen och åt middag, fika samt även ett stopp i en affär då barnbarnen skulle köpa ett TV:e spel. Ja sen var vi äntligen hemma efter en jobbig resa hem för det var så mycket trafik och jag var helt slut och fick som ett brev på posten MIGRÄN.

Ja det var några intensiva dagar på denna semesterresa men roligt att komma hemifrån några dagar. Men som ordspråket säger BORTA BRA MEN HEMMA BÄST!

Ha nu en skön fortsättning på tisdagkvällen!

  Kram Bittan


Här kommer ett foto från High Chaparalls Western show


  

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards