Bittans änglahem

Direktlänk till inlägg 27 februari 2011

Jag längtar till våren och till vitsippor

Av Britt-Marie Wass - 27 februari 2011 13:47

  

Tänk om det kunde vara snart VÅR och att vårblommor blommar, men denna vår blir nog sen här. Ja här har vi fortfarande snö kvar och fortfarande några minusgrader och man längtar så till VÅREN och att min värk blir bättre när det är varmare väder.


Ja nu har jag arbetstränat i 2 veckor och det går ganska bra men är en väldig omställning mot tidigare när man gått här hemma ensam hela dagarna. Men jag trivs så bra på denna arbetsplats och jag känner mig mycket gladare. Så skönt!


Just nu väntar jag här på att mina föräldrar kommer hit på em.fika då vi skall fira MARIE-dagen en dag i förväg, då jag alltid firar Mariedagen. Vi firar med vanlig fika och får se om jag får något paket av mina föräldrar av min man blir det nog en tulpanbukett imorgon skulle jag tro och hoppas verkligen detta.


Ja igår var jag på bokrean och gick runt och tittade men köpte endast 1 bok och det blev boken " Hundraåringen" av Jonas Jonasson som skall vara en bra bok. Ja nu får man bara se om jag tycker om den och kan koncentrera mig på att läsa hela boken då jag brukar ha så svårt med detta.


Ha nu en trevlig helg och avslutar med ett foto på 2 av mina änglasamling.

  

 
 
Ingen bild

anna

27 februari 2011 18:21

Hejsan!

Vilken vacker vitsippsbukett. Visst längtar man till våren.Här i Gävle har vi mycket, mycket snö kvar och man undrar när den ska smälta.

Vad bra att du trivs på jobbet.

Önskar dig varma gratulationer på din mamnsdag.
Har också hört att den boken som du köpt ska vara bra. Jag har inte hunnit med någon bokrea än, men ska ut och kika nu i veckan.

Kram Anna


 
Ingen bild

Inga-Birgit

28 februari 2011 11:01

STORT grattis på Maria-dagen! Trevligt att du firar Marie denna dag. Så bra att du trivs med arbetsträningen. Lycka till! "Hundraåringen ...."
är både rolig och underhållande. Jag har läst den. Ha en trevlig dag och var rädd om dig! Kramisar / Inga

 
Karin

Karin

2 mars 2011 22:46

Så roligt att det går bra på arbetsträningen, och jag hoppas att du snart får känna av vårvärmen!
Kram Karin

http://pixelmojan.se

 
Pisan

Pisan

5 mars 2011 10:03

Det finns nåt inne hos mig åt dig :-) Ha en fin helg! Kram! ♥

http://pisansblogg.bloggplatsen.se

 
Anita

Anita

10 mars 2011 11:08

Hejsan Bittan!
Vad härligt att du trivs på jobbet. Kan tänka att du känner dej gladare. Det betyder så mycket att träffa människor som man trivs med.
Stor kram från Anita

http://anita.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Love

16 mars 2011 16:00

Hej Bitt-Marie
Länge sedan jag hörde av mig men nu finns jag i Thailand med man och dotter. Vi har ju en son här och ett barnbarn i Bangkok så det är jätteroligt att träffa dom.
Att det är underbart är bara förnamnet, min värk är så mycket bättre och då mår hela jag bra och orkar mer. Det var väldigt jobbigt hemma innan vi kom iväg men det gär bra här med Leif.
Jag skulle gärna stanna tills i maj men vi kommer hem i början av april. Leif tycker fyra veckor räcker.
Förstår att du mår bättre och det är kul att få lite socialt umgänge också. Sen kan man känna sig så onyttig hemma när man är van att ha ett jobb.
Nu ska det väl inte dröja så länge innan tussilago
kryper upp och gläder oss.
Jag önskar dig allt gott. Det blir noga så att jag bara skriver i min blogg när vi är här.
Tiden vill man göra så mycket av men du ska veta att jag tänker på dig
Kramizz
Love.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt-Marie Wass - 16 februari 2021 15:16

  I söndagss var det ALLA HJÄRTANS DAG så därför kommer ett hjärta till Er som läser min blogg tyvärr är jag så dålig på att skriva här nu då jag istället skriver och lägger ut bilder på Instagram och dit är Ni alla välkomna sök på mitt namn.   ...

Av Britt-Marie Wass - 8 januari 2021 11:20

  En bild från julafton med mig och min man Johnny.   Äntligen några rader från mig och skriver endast några rader nu för det bara krånglar för mig idag. Just nu håller vi på och tar bort alla julsaker här och har kvar julgardinerna i köket oc...

Av Britt-Marie Wass - 23 december 2020 14:53

  En bild på några av mina gamla tomtar jag har av alla mina 100 tomtar. GOD JUL ALLA BLOGGVÄNNER! Ja nu är det jul igen fast det kan man inte tro här i Mariestad då det är gröna gräsmattor och flera plusgrader och jag tycker man inte får någ...

Av Britt-Marie Wass - 3 december 2020 14:58

    En vacker dikt av  Märta P. från Allers tidning.   Sinnets advent   Allting tystnar alllting vilar när vi åter hälsar dig Advent. I mitt hjärta bor en önskan då vårt första ljus vi nyss tänt. Önskan om kärlek och trö...

Av Britt-Marie Wass - 20 september 2020 14:31

    Nu är det nästan höst tycker jag och därför börjar jag skriva denna vackra dikt.   Septemberluft och septemberdag, du samlat all sommarens fröjd dess skönhet, dess färgprakt och solskensglans. Hos dig nått sin strålande höjd, de...

Presentation

Fråga mig

4 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Bloggar


Ovido - Quiz & Flashcards